Έναρξη λειτουργίας FORUM

Εκτύπωση PDF

Αγαπητοί συνάδελφοι σας πληροφορούμε πως λειτουργεί πλέον στην ιστοσελίδα μας forum,στο οποίο μπορείτε να αναρτήσετε τις απόψεις σας για τα πεδία που είναι ανοικτά (Φορολογικό, Ασφαλιστικό & Διάφορα ).

Για να μπορέσετε να γράψετε σχόλια στο forum θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Επίσης θέλουμε να πληροφορήσουμε τους χρήστες του Facebook πως ο Σύλλογος διαθέτει και εκεί την δικιά του σελίδα και μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας και με αυτόν τον τρόπο.

Ανάκληση Οδοντιατρικών Προϊόντων

Εκτύπωση PDF

Ανάκληση των οδοντιατρικών προϊόντων ELEMENTS GUTTA PERCHA CARTRIDGE KIT και ELEMENTS REALSEAL CARTRIDGE KIT στους κωδικούς και παρτίδες που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα:

Περισσότερα...

Αρνητική πρωτιά της Ελλάδας σε αριθμό Οδοντιάτρων

Εκτύπωση PDF

Πρώτη η Ελλάδα σε οδοντιάτρους, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ 2009

Ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία & Ανάπτυξη) ή στα αγγλικά OECD, (Organization for Economic Co-Operation and Development) δημοσίευσε εχτές την πέμπτη ετήσια έκδοση στατιστικών στοιχείων για τις χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν με τίτλο “Health at a Glance 2009″.

Στην έκδοση αυτή, γίνεται μια αναλυτικότατη παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων για πολλές πτυχές της ανάπτυξης και οικονομικής κατάστασης των χωρών που συμμετέχουν στον οργανισμό. Μέσα από μια σειρά δημοσιεύσεων θα προσπαθήσουμε να δούμε τα σημαντικότερα από αυτά και να τα συζητήσουμε.

Περισσότερα...

Δράσεις του Ο.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΜΗΝΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

  1. Το Σάββατο 14/11/09 έγινε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κατερίνης ενημέρωση και διανομή δειγμάτων στοματικής υγιεινής από οδοντιάτρους μέλη του συλλόγου σε περίπτερο που είχε στηθεί από τον Δήμο ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο.Η εκδήλωση προωθήθηκε με δελτία τύπου σε όλες τις τοπικές εφημερίδες ,προβολή πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.
  2. Ανάρτηση σε blogs των δραστηριοτήτων.
  3. Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα τη στοματική υγεία και είσοδο ανοικτή για το κοινό με ομιλήτρια την Κα Τοπίτσογλου ,το Σάββατο 21/11/09.
  4. Παρουσίαση των δράσεων του Συλλόγου για τον μήνα στοματικής υγείας σε ενημερωτικό μαγκαζινο του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού,από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Παντελίδη Εμμανουήλ .
  5. Επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς
  6. Προγραμματισμός για επισκέψεις σε σχολεία της πρωτοβάθμιας

Περισσότερα...